Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kalender


Vacatures

Werken bij Van Assendelft-Hollander Bogaert?

Nieuwsberichten


24 / 02 / 2021 De nieuwe Bo-Camp Industrial collectie

De nieuwe Industrial collectie van Bo-Camp.

meer info »

22 / 03 / 2019 KeBeK Private Equity investeert in Van Assendelft - Hollander Bogaert

Gilze, 22 maart 2019 – Het Belgische investeringsfonds KeBeK Private Equity heeft een akkoord bereikt inzake de overname van Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB). De voormalig directeur-aandeelhouders Frans en Dirk van der Putten blijven voorlopig de dagelijkse leiding waarnemen.

meer info »

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2021 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.