Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Inkoopdagen 2020

2 september 2019, 11:00

GILZE – INKOOPDAGEN 2020.

Om u volledig inzicht te geven in onze nieuwe collectie voor het seizoen 2019, nodigen wij u hierbij uit voor een bezoek aan onze jaarlijkse Inkoopdagen.

Wij zouden u graag willen ontvangen in ons pand in Gilze, waar wij u op ca. 1000m2 showroomruimte de meest actuele productontwikkelingen zullen tonen. Zoals u dat van ons gewend bent zorgen wij tijdens uw aanwezigheid natuurlijk voor een hapje en een drankje en een aangenaam verblijf.

Maak nu een afspraak met uw vertegenwoordiger voor een bezoek op werkdagen!

Wij zien uit naar uw bezoek!

Kantoor : tel. +31 (0)161 204020


Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2019 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.