Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Ons bedrijf

Van Assendelft – Hollander Bogaert (VAHB) is al 60 jaar de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in het Noord-Brabantse Gilze zorgen wij ervoor dat de vakhandel in binnen- en buitenland bediend wordt vanuit onze eigen voorraad. Binnen Van Assendelft – Hollander Bogaert zijn kwaliteit & service kernbegrippen als het gaat om onze producten, de gehele logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

Ons Assortiment

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Naast deze merken distribueren wij ook andere bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver, Varta etc. Ons volledige assortiment is te bezichtigen in onze zeer uitgebreide showroom in Gilze. Als (nieuwe) klant bent u hier uiteraard van harte welkom!

Onze Klanten

Als groothandel verkopen wij uitsluitend aan zakelijke afnemers. Als u als eindconsument geïnteresseerd bent in verkoopadressen van onze producten bij u in de buurt kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen.

Onze Pijlers

Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke dienstverlening ontvangt hanteren wij vier pijlers: Toonaangevend in Europa, Snelle levering, Sterke merken en Europa's grootste assortiment. Om aan deze pijlers te voldoen staan wij in nauw contact met onze klanten om te leren hoe wij klanten nog beter kunnen bedienen.

Ons Team

Van Assendelft – Hollander Bogaert heeft meer dan 25 enthousiaste medewerkers in dienst om aan uw uitgebreide vraag te voldoen en ervoor te zorgen dat u tevreden bent. Bovendien zijn wij voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de markt, vinden wij een professionele samenwerking heel belangrijk en geloven wij in onze producten.

Onze showroom

In Gilze hebben wij de beschikking over een zeer uitgebreide showroom waar ons gehele assortiment te bezichtigen valt.

Als (nieuwe) klant bent u uiteraard van harte welkom! Neem gerust contact op met onze Verkoop binnendienst (zie contactgegevens).

showroom


Contact informatie

Van Assendelft - Hollander Bogaert
Hercules 20
5126 RK Gilze
Nederland
Tel: +31 161 - 20 40 20
Fax: +31 161 - 20 40 21
Email: sales@vahb.nl
KvK: 272 20593
BTW: NL001381854B01

Onze tijdlijn

 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.