Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Veel gestelde vragen (FAQ)

Heeft u een vraag over de producten en/of diensten van Van Assendelft - Hollander Bogaert? Bekijk onderstaand de veelgestelde vragen of stel uw vraag door middel van het feedback formulier.

Algemeen

 Ik wil graag dealer worden hoe kan ik mij hier voor aanmelden?

Stuur ons een mail met de onderstaande gegevens:

- Volledige bedrijfsnaam
- Adres gegevens
- Uittreksel van uw inschrijving bij de KvK
- Uw BTW nummer.

Deze gegevens kunt u sturen naar sales@vahb.nl

Wij streven ernaar om uw aanvraag binnen 24 uur te beoordelen.

 Kan ik als particulier ook bestellen bij VAHB?

Dat is niet mogelijk, voor de beschikbaarheid van onze producten kunt u kijken op de websites van onze merken: www.bo-camp.com en www.crespocomfort.com. Hier kunt u de dichtstbijzijde dealer vinden.

 Waar levert VAHB?

VAHB levert zowel nationaal als internationaal. 

 Wat zijn de algemene leveringsvoorwaarden van VAHB?

De algemene leveringsvoorwaarden vindt u hier.

After Sales 

 Wat moet ik doen als een artikel ontbreekt bij de levering?

Indien u bij het controleren van de ontvangen bestelling een artikel mist, kunt u dit binnen 8 dagen na ontvangst van de goederen direct melden via een e-mail naar sales@vahb.nl. Er wordt in samenspraak gezocht naar een passende oplossing.

 Wat moet ik doen als een artikel beschadigd geleverd wordt?

Indien u bij het controleren van de ontvangen bestelling beschadiging aantreft bij een artikel, kunt u dit direct melden via een e-mail naar sales@vahb.nl. Wij vragen u in dat geval gebruik te maken van ons "Retourenformulier". 
U dient in het geval transportschade dit altijd aan te tekenen op de vrachtbrief van de vervoerder.
Ter ondersteuning ontvangen wij in het geval van beschadigingen graag een foto erbij. Er wordt in samenspraak gezocht naar een passende oplossing.

 Wat moet ik doen als ik een klacht heb?

Er wordt gestreefd naar een zo snel mogelijke klachtafhandeling . U
kunt een e-mail sturen naar sales@vahb.nl.
In het geval van beschadigingen vragen wij u gebruik te maken van ons  "Retourenformulier".
Vermeld hierbij het artikelnummer, de klachtomschrijving en ter ondersteuning een foto (indien mogelijk). Ter ondersteuning ontvangen wij in het geval van beschadigingen graag een foto erbij. Er wordt in samenspraak gezocht naar een passende oplossing.

Bestellen en bezorgen

 Is er een minimale bestelhoeveelheid (VPE)?

De producten kennen in de meeste gevallen een verpakkingseenheid (omverpakking) van meerdere stuks. We leveren producten uitsluitend in veelvouden van de verpakkingseenheid (= minimale besteleenheid). 

 Zijn de vermelde prijzen in- of exclusief BTW?

De inkoopprijzen die vermeld worden zijn exclusief BTW en de adviesverkoopprijzen worden vermeld inclusief BTW.

 Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen naar één afleveradres binnen de Benelux worden franco geleverd voor bestellingen boven de € 750,- excl. BTW. Voor bestellingen onder de € 750,- excl. BTW brengen wij € 30,- (excl. BTW) in rekening ter dekking van administratie- en verzendkosten.

Voor bestellingen met een afleveradres buiten de Benelux worden de werkelijke transportkosten in rekening gebracht, tenzij anders overeengekomen.

 Hoe snel krijg ik mijn bestelling geleverd?

Orders die voor 12.00 uur (middag) zijn besteld, worden binnen de Benelux in de meeste gevallen binnen 2-3 werkdagen geleverd.

Overige vragen 

 Kan ik een bezoek brengen aan de showroom van VAHB?

Ja, wij staan voor onze (potentiële) partners altijd open voor een bezoek aan onze showroom. Neem contact op voor een afspraak.

 Wat moet ik doen als ik mijn inlogcode niet meer weet of kwijt ben?

U kunt een nieuwe inlog aanvragen via de inlogpagina van de webshop. Indien u uw inlognaam niet meer weet of wilt wijzigen kunt u deze aanvragen via sales@vahb.nl.

 Hoe kan ik mijn bedrijfsgegevens wijzigen (bv. adres of e-mailadres)?

U kunt het best een e-mail sturen naar sales@vahb.nl. Wij passen de gegevens dan direct voor u aan. 

 Hoe ontvang ik mijn facturen?

U ontvangt uw facturen via e-mail. Wanneer u het mailadres aangepast wil hebben kunt u een mail sturen aan: sales@vahb.nl

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.