Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bo-Camp

 

Image alt

Bo-Camp, van kampeerders…voor kampeerders

Onze missie:

Our mission is to inspire you to fully enjoy the outdoors by developing and marketing smart and beautiful products where comfort, usability and compactness are paramount. We want our products to contribute to turning your valuable free time into as many unforgettable memories as possible.

Elk jaar weer gaan circa 3 miljoen Nederlanders op kampeervakantie. Het is hiermee de meest populaire vorm van vakantie vieren. Kamperen heeft in Nederland een lange historie, daarnaast is de manier waarop de Nederlander op vakantie gaat uniek in de wereld. Vooral gezinskamperen is erg populair. Niet voor niets worden er jaarlijks vele nieuwe kampeerartikelen ontwikkeld. Bo-Camp is al ruim dertig jaar actief op de kampeermarkt en heeft daarmee bijgedragen aan een aangename en comfortabele kampeervakantie van vele kampeerders.

 

Slimme oplossingen
Bo-Camp is één van de merken van het bedrijf Van Assendelft – Hollander Bogaert. Bo-Camp richt zich met name op de kamperende vakantieganger die comfort en gemak niet willen missen als ze op reis zijn. Het ontwikkelteam van Bo-Camp is hiervoor elk jaar weer bezig met het verbeteren en het zoeken naar slimme oplossingen waarbij comfort, gemak en compactheid de sleutelfactoren zijn.

Image alt

Kwaliteit
Vakanties horen onbezorgd te zijn en dit is met name de reden dat Bo-Camp hoge eisen stelt aan de kwaliteit van de producten. Naast scherpe kwaliteitscontroles wordt er tijdens de productontwikkeling ook rekening mee gehouden dat de kampeerartikelen langdurig gebruikt moeten kunnen worden.

Voor elke kampeervakantie
Geen vakantie is hetzelfde en dit betekent ook dat de wensen van de moderne kampeerder niet altijd gelijk zijn. Om deze reden is het assortiment van Bo-Camp zeer divers en uitgebreid. Voor zowel de luxe kampeervakantie als het back-to-basic avontuur heeft Bo-Camp een uitgebreid assortiment. Van luxe kampeerstoel, tot zeer compacte pannenset, van snel op te zetten bijzettent tot comfortabele slaapzak. Zelfs een gezellige avond met een glaasje wijn kan worden genoten met de luxe wijnglazen, gemaakt van onbreekbaar polycarbonaat. Het assortiment van Bo-Camp bestaat onder andere uit:

 • Meubelen
 • Koken & eten
 • Slapen
 • Outdoor & reizen
 • Koelen & isoleren
 • Huishoud
 • Tenten
 • Onderhoudsmiddelen
 • Barbecues
 • Licht, warmte & elektra
 • Verzorgen & beschermen
 • Tuin & lounge

De artikelen van Bo-Camp zijn verkrijgbaar bij vele kampeerspeciaalzaken en online retailers.


 

Volg Bo-Camp op Facebook
Volg Bo-Camp op Youtube
Bekijk de website van Bo-Camp 
Bekijk de collectie van Bo-Camp 
Bekijk de brochure van Bo-Camp

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.