Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bo-Leisure

Bo-Leisure, voor als je echt een vrije dag wilt

Lekker samen buiten genieten van de tuin, een dagje strand of een heerlijke picknick in het park. Heerlijk onbezorgd relaxen en loungen met de personen die je lief zijn.  Dat wil toch iedereen? Met de producten van Bo-Leisure kun je echt genieten van deze speciale momenten.

Praktisch mag ook mooi zijn

Alle producten van Bo-Leisure zijn geschikt voor binnen- en buitengebruik en zijn vooral praktisch. Hierbij speelt een rol dat de artikelen compact zijn om mee te nemen, goed te reinigen zijn en bestand zijn tegen een stootje. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan het design en het uiterlijk van de collectie.

De producten in Bo-Leisure lijn voldoen aan de volgende eigenschappen:

 -       Geschikt voor langdurig gebruik

-       Trendy

-       Multifunctioneel

-       Praktisch in gebruik

Het assortiment 
Een greep uit het assortiment van Bo-Leisure:

-       Chillmatten                      

-       Tapijten

-       Picknick dekens

-       Placemats


Onderdeel van de “Bo” familie

Bo-Leisure is één van de merken van Van Assendelft – Hollander Bogaert. Naast deze artikelen heeft Bo-Leisure ook enkele zusters. Bo-Camp, het merk voor slimme kampeeroplossingen, Bo-Trail, voor compacte reisartikelen en Bo-Garden, een range tuin gerelateerde producten. Deze familie zorgt er voor dat je vaak kunt genieten van ontspannen buitenmomenten.

De  artikelen van Bo-Camp zijn verkrijgbaar bij vele kampeerspeciaalzaken en online retailers.


 
Volg Bo-Leisure op Facebook
 
Volg Bo-Leisure op Youtube

Bekijk de website van Bo-Leisure


Bekijk de collectie van               Bo-Leisure


Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2021 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.