Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bo-Trail


Bo-Trail, je ideale reisgenoot

Het zijn vaak de kleine dingen die je reis net even aangenamer maken. Of het nu een compact kussentje is voor onderweg, een compacte poncho voor die onverwachte regenbui of een handige dagrugzak die je geen dag meer loslaat, gedurende je vakantie komt altijd wel een Bo-Trail product van pas.

Veilig gevoel
De travel producten van Bo-Trail zorgen er voor dat je tijdens welke reis dan ook, goed bent voorbereid en een veilig gevoel hebt. Het uitgekiende assortiment bevat vele slimme compacte oplossingen die je dagelijks nodig hebt gedurende je reis. Van een handige onbreekbare kroes tot compacte bestekje, van nooddeken tot travelhammock, jouw trip kan niet zonder deze essentiële reisartikelen.

Bo-Trail is elk jaar bezig met het verbeteren van haar producten en zoekt naar slimme oplossingen. Hiervoor hanteert Bo-Trail 4 pijlers waarlangs zij de producten ontwikkelt:

  • Lichtgewicht
  • Gemak
  • Compactheid
  • Praktisch

Onderdeel van de “Bo” familie
Bo-Trail  is het merk compacte reis gerelateerde artikelen van Van Assendelft – Hollander Bogaert. Naast deze artikelen heeft Bo-Trail ook enkele zusters. Bo-Camp, het merk voor slimme kampeeroplossingen, Bo-Leisure een range van producten die jouw vrije tijd net even leuker maakt en Bo-Garden,  een range tuin gerelateerde producten.

De  artikelen van Bo-Trail zijn verkrijgbaar bij vele kampeerspeciaalzaken en online retailers.


 
Volg Bo-Trail op Facebook
 
Volg Bo-Trail op Youtube

Bekijk de website van Bo-Trail


Bekijk de collectie van Bo-Trail


Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2021 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.