Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Camp-Gear

 

 Camp-Gear is een gerenommeerd merk op het gebied van kampeerartikelen voor de recreatieve en avontuurlijke consument en is één van de merken van het bedrijf Van Assendelft - Hollander Bogaert. Camp-Gear is al meer dan 30 jaar een onmisbaar en gewild merk in de populaire recreatiebranche.


Betaalbare oplossingen
Het assortiment van Camp-Gear biedt een breed scala kwalitatieve kampeerartikelen aan voor een betaalbare prijs. Zo bestaat het assortiment uit vele stoelen, tafels, verlichting, tenten, slaapzakken en andere kampeeraccessoires in de meest compacte en betaalbare vormen. De ontwerpers van Camp-Gear streven ernaar om prachtige en kwalitatieve artikelen te creëren om de consument een ultieme beleving op het gebied van kamperen te geven.


Kamperen voor iedereen
Door het unieke en brede assortiment van Camp-Gear strekt deze zich tot een zeer brede doelgroep, van jong tot oud! Camp-Gear focust zich op het creëren van betaalbare kampeeroplossingen om kamperen voor iedereen toegankelijk te maken. Bovendien biedt het betaalbare assortiment beginnende kampeerders de mogelijkheid om te ervaren of kamperen bij ze past.


Voor zowel jonge gezinnen die voor het eerst een weekje gaan kamperen als voor jongeren die graag op festivals zoals Pinkpop, Lowlands of Rockwerchter willen overnachten bieden de frisse en compacte artikelen van Camp-Gear een hele goede uitkomst. De kampeerbeleving begint bij Camp-Gear!


Volg Camp-Gear op Youtube

Populaire artikelenVan Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.