Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Crespo

Crespo is al jarenlang een toonaangevend merk in de kampeerbranche. Op vele foto’s van kampeervakanties herken je dan ook  de klassieke blauw/wit gestreepte kampeerstoelen. 

Crespo is een Spaans merk en al meer dan vijftig jaar marktleider op het gebied van lichtgewicht aluminium kampeermeubilair. De uitgebreide collectie bestaat onder andere uit comfortabele stoelen en ligbedden, degelijke tafels en handige opbergmogelijkheden. De kracht van het merk is de uitmuntende kwaliteit in combinatie met een uitzonderlijk hoog zitcomfort. Crespo heeft als belangrijk uitgangspunt bij de productontwikkeling dat de producten  vooral compact en licht van gewicht moeten zijn, zodat ze eenvoudig meegenomen en opgeborgen kunnen worden.

Het belangrijkste doel van vakantie is natuurlijk toch lekker uitrusten. Comfortabel zitten en heerlijk ontspannen op de camping of in de tuin is voor Crespo maatgevend. Daarom wordt er in de productie uitsluitend gebruik gemaakt van ergonomisch gevormde en comfort verhogende materialen. Omdat niet elk lichaam hetzelfde is en er vele vormen van kamperen zijn,t Crespo een stoel ontwikkelt voor elk type kampeerder en elk type kampeervakantie. De stoelen zijn dan ook in verschillende varianten verkrijgbaar; extra lang, extra breed, extra sterk of extra compact. Voor iedereen is er een best passend model beschikbaar. Niet voor niets is de slogan van Crespo: “Welke stoel past bij u? “ 

Crespo is continue bezig met het ontwikkelen en verbeteren van haar kampeermeubilair, aan de hand van de volgende 4 pijlers:

  • Kwaliteit
  • Innovatie
  • Luxe
  • Comfort

 De producten voldoen aan de strengste eisen, voorzien van TÜV keurmerken en doorstaan de zwaarste testen. 

Trends en comfort
Crespo heeft zich de laatste jaren steeds meer bezig gehouden met het volgen van de laatste trends! Naast dat het meubilair duurzaam, lichtgewicht en weerbestendig is, zijn de stoelen ook voorzien van de mooiste dessins, kleuren en afwerking. Het prachtige design in combinatie met het ultieme zitcomfort maakt de stoelen van Crespo uniek!

De reacties:
Crespo is al meer dan 50 jaar niet meer weg te denken uit het moderne kampeerbeeld. Daarnaast zien we Crespo tegenwoordig ook steeds meer in de achtertuin. De reacties zijn dan ook lovend!

“Al 6 jaar zeer tevreden over jullie stoelen en tafel.”

“Crespo stoelen zijn geweldig, en ze zitten ook zo lekker.”

Het assortiment
Het kampeermeubilair van Crespo is zeer divers en bestaat uit:

-       Verstelbare stoelen

-       Niet verstelbare stoelen

-       Relaxstoelen

-       Strandstoelen

-       Ligbedden

-       Voetenbanken

-       Tafels

-       Kasten

-       Accessoires

Crespo trakteert: Verlengde garantie!
Omdat Crespo service hoog in het vaandel heeft staan, wordt nu tijdelijk  de garantie op al uw Crespo aankopen in 2019 verlengd tot maar liefst 6 jaar! Bekijk de voorwaarden van deze actie hier.

 
Volg Crespo op Facebook
 
Volg Crespo op Youtube

Bekijk de website van Crespo 

Bekijk de collectie van Crespo 

Bekijk de brochure van Crespo 

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.