Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.


PopulairKalender

Mededeling
COVID-19

We willen u graag op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen bij VAHB met betrekking tot het Coronavirus. We volgen strikt het advies van het RIVM om veiligheidsmaatregelen te nemen en het risico op besmetting van anderen zoveel mogelijk te minimaliseren.

Waar mogelijk werken onze medewerkers vanuit huis, ons magazijn blijft vooralsnog open en u kunt binnen de beperkingen welke heden van kracht zijn zoals u van ons gewend bent van alle diensten van VAHB gebruik blijven maken.

Wij blijven bereikbaar maar wij vragen u graag om uw vragen zoveel mogelijk te stellen via email en om uw orders door te geven via de webshop.

Onze vertegenwoordigers zijn heden ook vanuit huis aan het werk, ook zij blijven bereikbaar per email en per telefoon om u zo goed als mogelijk is van dienst te zijn.

Wij verkopen producten van

Bo-camp Bo-camp Urban Outdoor Bo-camp Industrial Camp-gear Crespo                                               
Bekijk ons complete merkenoverzichtNieuwe artikelen


Bekijk onze nieuwe artikelen

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2021 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.