Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

PopulairKalender

Industrial collection

Haal de woontrends van binnen naar buiten met de Industrial collectie van Bo-Camp. Niet alleen kun je trendy kamperen met deze industriële kampeermeubels, ook zijn deze te gebruiken op het balkon, in de tuin of in de woonkamer!

De Industrial collectie is gebaseerd op de fabrieksgebouwen en interieurs uit de 19e en 20e eeuw. Zo kenmerken de industriële kampeermeubels zich aan de robuuste stijl maar ook de functionaliteit voor een kampeervakantie.

Niet alleen de kampeermeubels, maar ook andere producten zoals de koeltassen en het servies hebben een industriële look. Ga je helemaal voor een trendy kampeerstijl? Combineer dan meerdere producten uit de Industrial collectie. Kies bijvoorbeeld voor het gouden bestek in combinatie met het mat zwarte servies en de houtlook tafel.
Nieuws

Bocorp neemt Gimex over

Bocorp B.V. – met werkmaatschappij Van Assendelft Importgroothandel B.V. in Gilze (Nederland) en Indual Mobiliario SLU in Valencia (Spanje), neemt GIMEX melamine & more GmbH uit Bergisch Gladbach (Duitsland) over.

meer info »

De nieuwe Bo-Camp Industrial collectie

De nieuwe Industrial collectie van Bo-Camp.

meer info »

Wij verkopen producten van

Bo-camp Bo-camp Urban Outdoor Bo-camp Industrial Camp-gear Crespo                                               
Bekijk ons complete merkenoverzichtNieuwe artikelen

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.