Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bo-Camp Urban Outdoor Collectie

 

 

Kamperen is nog steeds een bijzonder populaire manier van vakantie vieren. Vele vakantiegangers maken de keuze om de vakantiedagen te gebruiken om te genieten van de buitenlucht, de natuur, de vrijheid en elkaar.

De laatste trends

Kamperen betekent doorgaans ook dat het hele kampeerinterieur mee genomen moet worden in de auto of caravan. Compacte en functionele artikelen zijn dan noodzakelijk. Bo-Camp heeft een groot assortiment met praktische oplossingen. Maar om te voorkomen dat deze kampeerartikelen na drie weken vakantie opgeruimd worden op de zolder heeft Bo-Camp vooral ook gekeken naar de laatste woontrends en deze toegepast op de nieuwe collectie.Vormgeving, de gebruikte materialen en de detailafwerking spelen een belangrijke rol. Niet alleen de traditionele kampeerder maar ook de kampeerder van de toekomst moeten de producten aantrekkelijk vinden. Met deze boodschap zijn we aan de gang gegaan.De eerste reacties

“Kampeer- en outdoor artikelen die niet zouden misstaan in een eigentijds of stijlvol interieur”

Deze bovenstaande zin was een onderdeel van een artikel onlangs geplaatst in een Outdoor magazine en dekt volledig de lading en het idee van de nieuwe collectie van Bo-Camp. Het team productontwikkelaars van Bo-Camp wilde eens wat anders; meer eigentijds, jong, trendy maar wel compact en functioneel. Dat we blij waren met deze quote mag duidelijk zijn, en zoals het artikel afsloot met de zin “waarom geen kampeerartikelen maken die stijlvol staan op je terras met deze noviteiten: missie geslaagd” bevestigde dat we na twee jaar van ontwikkeling vol trots onze nieuwe collectie presenteren.

Functioneel en toch stijlvol

Deze nieuwe collectie bestaat uit praktische kampeer- en outdoor artikelen waarbij functionaliteit belangrijk is maar daarnaast vooral ook stijlvol is en vaker te gebruiken dan enkel de kampeervakantie. Alle artikelen zijn deel van een familie met dezelfde eigenschappen:

  • Compact en praktisch
  • Natuurlijke materialen en/of natuurlijke uitstraling
  • Duidelijk kleurenpallet
  • Mooie afwerking en herkenbare details
  • Natuurlijke verpakking
  • Hoogwaardige kwaliteit

Wat ons betreft is de missie ook geslaagd en hopen dat de moderne kampeerders kunnen laten genieten van deze verfrissende nieuwe collectie.

Kampeerartikelen óók voor in de woning of in de tuin. Het assortiment van Urban Outdoor is zeer divers en bestaat uit:

- Bamboe opvouwbare tafels
- Opvouwbare stoelen 
- Compacte lounge en strandstoelen
- Stormlantaarns
- Draadloze verlichting
- Emaille servies
- Koelbox

- Melamine servies
- Espresso makers
- Dutch ovens
- Picknick en terraskleden
- Barbecues
- Pannensets
- Slaapzakken en slaapmatten 

  

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2022 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.