Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Bo-Garden

 

Bo-Garden, voor ontspannen buitenleven

Iedereen verdient zo af en toe een genietmoment. Bo-Garden helpt graag deze momenten net even aangenamer te maken. Of het nu heerlijk ontspannen is in de achtertuin of gezellig op de camping, met de comfortabele uitrusting van Bo-Garden ben je net even meer relaxed.

Chillen
Het is een populaire term geworden onder de jongeren maar het dekt wel goed de lading van het gevoel dat je hebt in een hangmat van Bo-Garden: “Chill”. Genietend van de buitenlucht schommel je heerlijk ontspannen in één van de hangmatten uit de Bo-Garden collectie. Mocht het onverhoopt wat te warm worden, de luxe party shelter beschermt je graag tegen de zon en geeft je het welverdiende “Bo-Paradise” gevoel.

Het team van Bo-Garden is voortdurend bezig met het ontwikkelen van zijn producten om jouw vrije tijd zo aangenaam mogelijk te maken! De producten van Bo-Garden voldoen daarom aan de volgende 4 pijlers:

  • Praktische oplossingen
  • Oog voor detail
  • Handig en compact
  • De oplossing voor de behoefte van echte levensgenieters

Onderdeel van de “Bo” familie
Bo-Garden is het merk tuin gerelateerde artikelen van Van Assendelft – Hollander Bogaert. Naast deze artikelen heeft Bo-Garden ook enkele zusters. Bo-Camp, het merk voor slimme kampeeroplossingen, Bo-Trail, voor compacte reisartikelen en Bo-Leisure, een range van producten die zoals de naam al zegt, het leven net even leuker maakt. Deze familie zorgt er voor dat je vaak kunt genieten van ontspannen buitenmomenten.

De  artikelen van Bo-Garden zijn verkrijgbaar in kampeerspeciaalzaken, tuinspeciaalzaken en bij online retailers.  

 
Volg Bo-Garden op Facebook
 
Volg Bo-Garden op Youtube

Bekijk de website van Bo-Garden


Bekijk de collectie van               Bo-Garden

   

Van Assendelft - Hollander Bogaert (VAHB) is de toonaangevende import/export groothandel op het gebied van accessoires met betrekking tot kamperen, recreëren, outdoor, tuin en buitensport.

Vanuit ons centraal magazijn in Gilze (NL) beleveren wij uit voorraad de vakhandel in binnen- en buitenland. Kwaliteit en service zijn kernbegrippen bij Van Assendelft - Hollander Bogaert, zowel waar het gaat om producten als om logistieke dienstverlening, aftersales service en marketing.

In ons brede assortiment treft u merkartikelen aan zoals Crespo kampeermeubelen en Bo-Camp kampeerartikelen, waarvan wij de exclusieve distributie verzorgen. Daarnaast distribueren wij bekende merken als Coleman, Campingaz, Coghlan’s, Intex, Curver en Varta.


Lees meer over ons bedrijf
© 2021 Van Assendelft Hollander Bogaert. Alle rechten voorbehouden.